Brikbikes

Een Brikbike is helemaal eigen Van aandrijving tot zadel. Kleur en accessoires, bellen en banden. Echt alles is aan te passen. Zo krijg je een personaliseerde fiets geheel aan je eigen wensen en smaak toegespitst. Een fiets als geen ander.

Multicycle

In elke fiets van Multicycle vind je ons gepassioneerde vakmanschap terug. In elke rit merk je hoe licht en soepel jouw elektrische fiets rijdt, óók zonder ondersteuning. Een fiets van Multicycle is eveneens zeer licht in gewicht.

Brinckers E-bikes

Bij Brinckers geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot een betaalbare e-bike van goede kwaliteit. Wij reizen door heel Europa om de beste onderdelen bij elkaar te brengen om zo een hoogwaardige e-bike te kunnen ontwerpen. Wij ontwerpen onze e-bikes met de grootst mogelijke zorg en passie!

Sandwich Bikes

Ontworpen door Pedalfactory, deze fiets wordt geleverd als bouwpakket en mag door uzelf (of ons) in elkaar gezet worden. Zo heeft u een opvallende kwalitatief erg goede fiets, van jawel hout!

SuperSuper Kinderfietsen

In onze supersuper wereld werken we met echte fietsexperts, maar luisteren we ook altijd naar het kind in ons. Een fiets is pas supersuper als hij sterk en veilig is én helemaal past bij de leeftijd van het kind.

Vogue Fietsen

Een elektrische fiets is het ideale vervoersmiddel voor een mooie fietsvakantie in binnen- of buitenland, als onderdeel van woon-werkverkeer of simpelweg voor de korte afstanden. Omdat iedereen zijn of haar e-bike voor andere doeleinden gebruikt, is het belangrijk om een model te kiezen die hierop aansluit. Selecteer jouw elektrische fiets op basis van frame, accu en actieradius. Ontdek ook de voorwaarden en garantie bij Vogue.

Aangepaste fietsen van PF Mobility

PF mobility biedt levenskwaliteit aan mensen met speciale behoeften in het dagelijks leven

Het is raadzaam om vooraf even te bellen, wij kunnen ook onder openingstijden afwezig zijn.

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten (noodgevallen bereikbaar)
09:00 – 11:30 & 13:30 – 15:00
09:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 17:00
08:00 – 12:00
Gesloten